dilluns, 10 d’abril de 2017

Taller de cuina!

Bon dia famílies!


Amb motiu de l'arribada de la Pasqua, els Monstres hem volgut fer un taller de cuina per elaborar un postre típic Eivissenc que s'acostuma a menjar durant aquestes festes; la Greixonera! En aquesta ocasió, comptem amb l'ajuda d'una Irene, la mamà de Lluc, que coneix molt bé la recepta i també amb la col·laboració d'altres mamàs que ens acompanyen durant aquest procès. 

Els ingredients per a una greixonera són: 
-  llitre de llet
- 3 ensaïmades
- 250 gr de sucre
- 4 ous
- ratlladura de llimona
- canyella en pols
- caramel líquid

 PAS 1: batim els ous

PAS 2: afegim el sucre i la llet 














PAS 3: esmicolem les ensaïmades 















PAS 4: afegim ratlladura de llimona

 ´













PAS 5: cobrim de caramel líquid el motlle















PAS 6: abocar al motlle i el ficam al form uns 45 min a 250 graus aproximadament fins que la forquilla no quedi tacada al pinxar-li

´´´´













I a menjar!! i bon profi!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada