dimecres, 15 de febrer de 2017

Les families participen als tallers de Carnestoltesl!

Avui rebem la visita de les mamis Sandra, Esther, Niki i Nadia, que han vingut a la classe dels Monstres per ajudar-nos a fer uns tallers super chulos en els que confeccionarem accessoris que podrem lluir-les el dia de la Rúa de Carnestoltes, en la que farem un passeig al voltant del barri. 

Els tallers, han sigut de lo més variats i els infants han pogut triar entre diferents propostes; pintura de cares, confecció de màscares, creació de maraques i també collars de macarrons.... No hem parat i ho hem passat genial!! Mireu, mireu!! Moltes gràcies mamis, sense la vostra ajuda no hagués estat possible!!

Confeccionam les maraques amb botelles de plàstic reciclades i afegim arròs i cigrons. Això permet experimentar textures i manipular aquestes llegums. Per ficar-les descobrim que utilitzant diferents estris com ara els embuts ens faciliten la tasca!


Decoram la nostra màscara amb ceres de colors i posem en marxa les nostres habilitats artístiques! Gossos, spiderman, tigres...la classe s'omple de diferents personatges gràcies al taller de pintura de cares... pero quina artista!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada