dimecres, 26 d’abril de 2017

Festa de Sant Jordi

<<Conta la llegenda que per les terres de Montblanc, un Drac ferotge tenia aterrida a tota la població, ja que es menjava als ciutadans i al ramat senser. Un dia el rei va decidir que oferiria una persona a l'atzar al dia perquè al menys la resta poguès viure tranqui. La sort va decidir que sería la seva filla i el pare la va enviar a la cova del drac. Però de sobte, montat en un cavall blanc va aparèixer el príncep Sant Jordi que va salvar a la princesa i va clavar la llança al drac, i de la seva sang va sortir un roser de flors vermelles>> 

Amb motiu de l'arribada de la festa de Sant Jordi, l'escola ha organitzat múltiples activitats per tal de fomentar l'ús de la lectura entre els més petits. Aquestes són algunes de les propostes que s'han fet.

Mercadet de contes con els infants podien canviar "vales" per contes.


i compradors

VenedorsGaudim del conte que hem adquirit
Els passadisos es converteixen en museos que narren la història de Sant Jordi. 


Organitzem trobades entre padrins-fillols per fer punts de llibre que desprès ens regalem. 


A més a més, l'escola ha organitzat un concurs literari on els Monstres també hem participat a travès de la invenció d'un conte entre tota la classe i hem rebut un premi d'un val per a un llibre!! Mireu quin conte tan fastástic han inventat!
Finalment, els infants de 4t B venen a representar-nos en teatre la llegenda de Sant Jordi... però quins artistes!!!1 comentari: