dilluns, 12 de juny de 2017

Sortida a la granja!

Estimades famílies!

Avui volem compartir amb vosaltres una de les experiències més emocionants d'aquest curs; la sortida a la granja de Santa Gertrudis! Arrel de la visita a la casa de camp dels avis d'en Diego, el seu güelo Agustí ens va convidar a visitar la granja del poble on traballen ell i la seva dona Elvira. 

Vam començar el dia agafant l'autobús, cosa que els encanta als Monstre! En arribar, vam esmorzar al costat de les vaques i de tant en tant, es deixaven veure de més a prop. 


Es güelo ens va explicar que la granja es va inaugurar l'any 1973 i que sempre han tingut vaques que donaven llet i la distribuïen per la illa amb la seva pròpia marca, però malauradament des de fa 4 mesos han hagut de deixar la venta perquè no era rentable. Amb la qual cosa, les vaques que tenen ara són per menjar-nos la seva carn ibérica; una de les més bones que hi ha!.
La Elvira, ens convida a tastar el formatge tan bo que van donar les vaques de llet. Que deliciós! 


A continuació descobrim uns porquets molt simpàtics als que donem de menjar garrofes.


També hem entrat a la quadra de les vaques... quins Monstres més valents!! Na Nicole, que estava molt observadora, s'ha adonat que les vaques portaven alguna cosa a l'orella i no ha dubtat en demanar-li as güelo "¿Qué llevan en las orejas?". Agustín ens ha explicat que és un número que serveix per identificar-les com si fos el seu nom. 


I de sobte... trobem a un vedell de dos dies de vida que es va sortir del recinte i el vam ajudar a tornar amb la seva mamà, que l'esperava molt nirviosa a l'altre costat. Amb el reencontre, vam poder gaudir d'una escena preciosa en la que la mamà la alletava (mireu el vídeo). Ben fet Monstres! 
Per últim, vam aprofitar la proximitat de la granja amb el l'escola d'equitació Can Mayans per veure els cavalls...!!


Va ser un dia fantástic! Gràcies als papàs que ens van acompanyat, la Vicky i als güelos d'en Diego, n'Agustín i na Elvira, que ens van acompanyar en tot moment i ens van ensenyar moltes coses!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada