HORARI I CALENDARI

          ELS NOSTRES MOMENTS EDUCATIUS

- VIDA D’AULA: Es tracta d’un temps on incloem els petits projectes o investigacions que sorgeixen de l’interès dels propis infants i on es fan diferents activitats d’aprenentatge, també lectura de contes amb valors, moments de cantar cançons, entre d’altres. 

- METODOLOGIA DE TREBALL PER ESPAIS D’APRENENTATGE INTRACICLE:
          - Espai de Biblioteca, de Joc Simbòlic i d’Experimentació: Tutores grups A
          - Espai de Jocs lògico-matemàtics, de construccions i d’Art: Tutores grups B
              - Espai exterior: Pintura en caballets, experimentació i lectura a l’aire lliure:
                Marga
              - Espai de Llum i foscor i espai de les Instal·lacions: Vicky

    - PSICOMOTRICITAT: Vicky. Els dimecres fem psico, per tant és important que els infants venguin en xandall i sabates de velcro.

     - ANGLÈS: Andrea. Fem anglès tots els dijous una setmana de 10h a 10’30h i la següent de 10:30h a 11h, alternant amb el grup de 3 anys B. Aprofitem per dur a terme la rutina dels hàbits d’higiene i alimentaris en la llengua estrangera. 

   - RELIGIÓ: Anna. Cada dimarts de 10h a 10’30h la mestra de Religió se’n porta als infants que han agafat aquesta opció i fan caçons i contes vinculats amb la matèria.

   -TEATRE: els divendres les mestres representem una obra de teatre per a tots els boixos i boixes d'infantil. Esteu convidats a preparar un teatre per a nosaltres!

    - FESTES: festa de la Tardor (la trencada), festa de l'Hivern, Carnestoltes, festa de la primavera i festa de l’estiu.

    - ACTIVITATS I SORTIDES: els socis de l’APIMA gaudeixen d’una sortida subvencionada i tots en teniu una pagada amb els sous de l’aula. Sortides del projecte d’identitat (anar a les cases d’alguns companys), sortida a correus per Nadal, sortida a la platja a finals de curs.

- PROJECTE D’IDENTITATS: Projecte que serveix per conèixer als infants i les seves famílies més en profunditat a fi d’establir un vincle família-escola.  
 Aquí teniu el calendari escolar corresponent al curs 2016-17
 

2 comentaris:

  1. Qué bien tener toda la información aquí, gracias.

    ResponElimina
  2. Sii! Así está toda la información en un click! jeje Enseguida que tenga tiempo actualizaré las páginas "calendari" y "vida d'aula" que las tengo pendientes, no me olvido! :P

    ResponElimina